Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

RESERVEER EEN PLEK VOOR JE TROUWHUISSTIJL OF GEBOORTEKAART VOOR ZOMER 2024!

Neem contact op met Studio Impressed

Neem gerust contact op voor meer informatie via onderstaand contactformulier of via info@studio-impressed.nl.

Veel gestelde vragen

Zijn er samples/proefdrukken beschikbaar?

Ja! Heb je interesse in onze ontwerpen dan krijg je indien gewenst papiersamples toegestuurd om echt een idee te krijgen van de kwaliteit, bedrukking en papiersoorten die we gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling klaar is?

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Studio Impressed neemt dan ook de tijd om jouw drukwerk met veel precisie op ambachtelijke wijze te vervaardigen. Elke kaart wordt per stuk met oog voor detail vakkundig gedrukt en dat vergt tijd en aandacht. 

De gemiddelde doorlooptijd van ontwerp tot afdruk:

• Geboortekaartjes; 1-3 weken

• Trouwkaartjes; 3-4 weken

• Trouwkaartjes incl. stationery; 5-6 weken

• Stationery; 3-4 weken

We raden aan om ruim op tijd contact met ons op te nemen om jouw wensen werkelijkheid te maken. Heeft jouw bestelling haast? Laat het ons gerust weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Moet ik vooraf reserveren?

We werken op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vanwege onze kwalitatieve werkwijze en het grote aantal aanvragen kunnen we helaas geen boekingsvakken vasthouden totdat er een aanbetaling is gedaan. We raden aan vroeg te boeken om teleurstelling te voorkomen en zeker te zijn van drukwerk door Studio Impressed.